Μαρίνα Χρονά – Η μαγειρική μου διαδρομή

Η μαγειρική για μένα δεν είναι απλώς τέχνη ή τεχνική, αλλά ένας τρόπος να αφηγούμαι ιστορίες, να δημιουργώ εμπειρίες και να φέρνω τους ανθρώπους κοντά.
Από τα πρώτα μου βήματα στον χώρο της γαστρονομίας μέχρι το «Ρίνι», που έγινε σύντομα ένα γαστρονομικό στέκι δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο, η φιλοσοφία μου ήταν πάντα η ίδια: αυθεντικές γεύσεις, αγνά υλικά και μια ατμόσφαιρα που θυμίζει φιλόξενο σπίτι.

Image